Thuisadministratie

 

De thuisadministratie op orde hebben is niet iets wat vanzelfsprekend is. Soms speelt ouderdom mee, een ziekte of gebrek aan tijd. Regelingen veranderen snel. Steeds meer zaken dienen via internet geregeld te worden en niet iedereen is gewend om met een computer om te gaan.

        “Ik heb geen schulden, maar de papieren rompslomp wordt mij teveel. Ik begrijp al die verschillende regeltjes niet.

         Ik ben het overzicht kwijt”.


Het is fijn als iemand u helpt. Iemand die alles voor u op een rijtje zet en er voor zorgt dat u krijgt waar u recht op heeft. Uw administratie is weer op orde en dat geeft rust. Het vergroot uw zelfredzaamheid. Dat geeft een goed gevoel.

U heeft een druk leven en komt daarom niet aan uw administratie toe. Misschien heeft u gewoon geen zin om het zelf te doen. Administratie Service Wini brengt de administratie weer op orde. U houdt meer tijd over voor zaken die u echt belangrijk vindt.

Begeleiding bij de thuisadministratie kan een eenmalig traject zijn of voor een langere periode. Dit is afhankelijk van de situatie en uw wensen.

 

Budgetcoaching

    “Ik blijf het moeilijk vinden om met mijn geld om te gaan. Ik wil het graag anders doen, maar weet nog niet goed hoe”.

    “Ik ben mijn baan verloren en kom elke maand geld tekort”.

Met budgetcoaching gaan we samen aan de slag. We gaan een administratie opzetten die duidelijk en overzichtelijk is. Alle papieren zoeken we uit, ordenen en gaan een (gezins)begroting maken. Alle financiën worden zo goed inzichtelijk gemaakt.

Na het budgetgedeelte wordt natuurlijk ook het coaching aangepakt. Want een passend budget hebben is het de bedoeling dat er wordt volgehouden en dit moet aangeleerd worden. Ik ben je ruggensteun en vraagbaak. Als je voor het pakket kiest krijg je gratis een starterspakket, zodat we direct aan de slag kunnen. Je kunt tijdens het traject altijd gebruik maken van begeleiding via mail/telefoon.

 

   

    “Hulp vragen is een kracht en leidt tot groeien en vooruit gaan”.

 

Tarieven

 

Kosten          €  42,35 per uur

Pakket*        € 575,00

 

* Het pakket houdt in dat u begeleidt wordt voor en vast bedrag, zolang als u het nodig

  heeft (max 15 uur) met een maximum van 6 maanden.